Vast in Thailand
Door: Niels en Mariska
Blijf op de hoogte en volg Niels en Mariska
14 December 2008 | Australië, Sydney
Ondanks de blokkades op de vliegvelden in Bangkok is het ons gelukt om uit Thailand te komen. We knepen hem wel een beetje omdat we een camper in Sydney hadden gehuurd en de datum niet meer konden veranderden. We hebben een extra vlucht van uit Chang Mai naar Singapore geboekt en konden vanuit daar zonder extra kosten naar Sydney vliegen. We hebben vier dagen rondgelopen in Singapore en verbaasten ons erover dat daar alles zo georganiseerd is. In Thailand zijn er bijna geen wetten en als die er zijn worden ze overtreden. Singapore heeft veel europese invloeden qua architectuur en is een grote shoppinghal. Je kunt de hele dag rondlopen zonder buiten te komen. Alles is onder de grond en met de moesson is dat soms wel handig. Voor het eerst in een dorm slapen is een ander verhaal. Thailand was zo goedkoop dat je voor het zelfde geld in de geweldigste hotels kunt verblijven.Dus dat viel wel een beetje tegen. Nu we in Australie zijn heb ik wel wat slaap moeten inhalen. De camper is echt schattig met leuke bloemen stikkers. De foto's volgen.
dikke knuffel niels en Mariska
dikke knuffel niels en Mariska
14 December 2008 - 10:52
Nicole:
Dat hebben jullie goed gedaan! En nu lekker toeren in Australie. Hier vriest het. Liefs Nicole -
14 December 2008 - 15:42
Thirz:
Hi luitjes,
Goed te horen dat jullie veilig weg zijn uit Bangkok! Veel plezier in Australie. Nog even en we krijgen hier ook bezoek uit Australie over. veel plezier en ik ben benieuwd naar de foto's
greetz! -
15 December 2008 - 09:23
Umby/Iris/Annick:
Australie wouw! Wij zitten in pyama en het is 10.20 uur. Effe kijken naar nieuws van Niels&Maris. En ja hoor ze zitten lekker in een camper rond te tuffen. Hier regent het sinds een week. Met kerst gaan we de sneeuw opzoeken, joepie. Jullie veel plezier. Dikke knuffel! -
15 December 2008 - 16:41
Wim En Ria:
Hai Hippies, Flowerpowers, Toer ze lekker. Hou ons op de hoogte snif, snif....
16 December 2008 - 21:00
Vivienne Vlug:
Hey!
Heb net al jullie avonturen in Thailand gelezen en de foto's gezien. Wat mooi allemaal zeg.
Geniet ervan en fijne reis door Australië! -
18 December 2008 - 22:38
Ernst:
Australië: Dan denk je aan de Ayers Rock,en het Olgagebergte heilige grond van de Aborigines.
Geweldig Niels en Mariska, jullie komen straks als ware avonturiers naar huis.Heb pas nog een stuk gelezen over de buideldieren. Evolutie en de Ark van Noach.
Groetjes Ernst en Margriet -
23 December 2008 - 22:16
Ivanka:
HOI! Alweer een tijdje niet op jullie site gekeken en er is veel gebeurd zie ik! Hier gaat alles z'n gangentje. Net de laatste boekstudie gehad in deze vorm. Eind januari met een groepje op wintersport! Heel veel plezier nog daar. Ik ben benieuwd naar de foto's van Australie! Let wel op waar je gaat staan met je campertje he!
Liefs,
Iv -
25 December 2008 - 19:21
Suzan En Dik :
Hee worldconcurrers, Hoe is het ermee? wat een wederom gave foto"s! Heerlijk dat jullie in australia zitten, werd wel een beetje erg avonduurlijk in Azie. Hier misschien een 11stedentocht... Verders alles oke met ons Groetjes en kijk uit met de boemerangs, S en D te A